Szolgáltatásaink

Nemzetközi szállítmányozás

Fő profilunk a hűtött és a fagyasztott élelmiszerek szállítmányozása az előírt hőmérsékleten – mínusz 20 foktól a plusz 10 fokig –, egész Európa területén.

Ügyfélszolgálati csoportunk folyamatosan figyeli az árukiszállítások menetét, az ügyfelek visszajelzéseit a teljes nemzetközi útvonalon.

Gyűjtős fuvarozás

Olaszország és Magyarország viszonylatban heti rendszerességgel szállítunk, akár már kisebb mennyiségeket, például egy karton árut is, minden hőmérséklet-tartományban.

A begyűjtés Olaszország, illetve Magyarország egész területén lehetséges.

Raktározás

Teljes körű raktározási, logisztikai szolgáltatást nyújtunk az élelmiszerszektor bármely területén működő megbízóink számára, legyen szó gyártókról, logisztikai központokról, disztribútorokról vagy áruházláncokról.

Alapanyagként vagy késztermékként egyaránt vállaljuk élelmiszer-termékek tárolását, mozgatását, összekészítését, egyedi rendelésre történő összeállítását. A mélyhűtött, hűtött, illetve száraz szektorban egyaránt igénybe vehetik szolgáltatásunkat ügyfeleink.

Raktárainkban informatikai rendszerrel és rádiófrekvenciával dolgozunk, így biztosítva partnereinknek biztonságos, követhető, megbízható készletkezelést, készletgazdálkodást.

Belföldi szállítmányozás

Magyarország egész területén, a hét minden napján garantáljuk a kiszállítást 24 órás határidővel. Fuvarok gyorsan, pontosan, megbízhatóan – a logisztikai központoktól egészen a boltokig.

Ügyfélszolgálati csoportunk folyamatosan figyeli az árukiszállítások menetét, az ügyfelek visszajelzéseit a teljes hazai útvonalon.

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül visszajelzünk Önnek!

Tovább a kapcsolatfelvételhez